Na le lavalavā o ia mai luga

Manuia le afiafi uo. Ou Rachna Aggarwal faʻafeiloaʻi tele ia te outou uma i tala e le o ni veg. O a'u o se tagata fiafia tele i ana tala manaia uiga mataga. O le asō o loʻo ou taʻuina atu ia te oe laʻu tala mataga. Sa ou mafaufau mo le tele o aso o aʻu foi o le a mautinoa lava e taʻu atu ia te oe le tala o le itupa o laʻu mafutaga faasolitulafono. O le aso la o le a ou faamatala atu ai laʻu tala.


O Ramnata na i ai i le 'au a Iava. O ia o se tagata nofomau i se nuu i Noida. Ae sa lelei tele o ia. E tusa ma le 18 20 tausaga. E vave sau o ia i le fale i le 6 i le taeao. Faia le taeao mo tamaiti. e ave i latou i le aoga. Ona sau lea o ia ma fai galuega uma o loʻu fale. E tau le malolo mai le taeao seia oo i le afiafi. Na amata ona ou 'ai le tele o pese mai Ramnath.


Sa masani ona ou talanoa soo ia te ia i oʻu taimi avanoa. Oi Ramnata! E te talavou tele. Aisea ou te le faaipoipo ai??I se tasi aso sa na ona ou fesili atu ia te ia ma ata. Talofa BBG! E i ai le matou nonogatupe e 5 lakh i luga o matou ulu. Na alu uma le tupe i le matou Bapu's vailaau. Sa ia ave ana vailaau iina. Peitaʻi, e leʻi ola Bapu, ae ina ua amata ona fai atu Ramnath, sa susu ona mata.


'Ou te malamalama,' sa ou fai atu ai ma tuu lo'u lima i luga o lona tau'au laitiiti ma le alofa. 'Ramnath, e leai sau uo???' o la'u fesili lea, ma faamaluluina lona lagona. Sa amata ona ata.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

Leai BBG! Ua matou matua maasiasi lava i le teine,’ o lana tala lea i le gagana a le nuu. Sa amata ona ou ata.


Ina ua alu ese lo'u toalua, e mafai ona ou faapea atu ua avea la'u auauna ma a'u uo sili, o la'u uo. Sa masani ona ia fa'aataina la'u fanau i se auala ese. Sa masani ona aai laʻu fanau i meaʻai mai ona lima. Sa masani foi ona taaalo ma ia.


A o mavae atu aso, sa ou popole i le auauna o Ramnath. O lea la ua ou manao e fai se mafutaga faaletino ma ia i se taimi vave lava. Sa ou fia fiafia i lona tino talavou.


Talofa BBG!! Spades! Sa ia fai mai. Ramnath, ua ou tiga tele i loʻu vae. Fa'amolemole oomi' o la'u tala lea


Talofa BBG! Sa ia fai mai. sau i lo'u potumoe. Sa ou ofuina se po malu. Na amata ona oomi e Ramnata oʻu vae. Sa amata ona ou maua le tele o mea malie. Ae ou te lei manao e oomi ona vae. Sa tatau ona ou 'ai lana moa talavou.

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z

Ramnath i luga teisi!! Sa ou fai atu


O lea la ua amata ona ia oomi mai o'u ogavae. Na ou tuu i luga lo'u po. Sa maofa Ramnata i le vaai mai i lo'u tino ua vaneina. Ae na te leʻi faia se mea faapena iā te ia. Sa ou mana'o na te uuina a'u ma na'o le fa'atama'ia a'u. Ae o ia o se Baba e matua valea lava. Na ou maua faafuasei o ia.


Ramanata, fa'amalie lo'u fia inu i le aso nei! Talu mai anafea na ou fia inu ai i lou alofa! Sa ou fai atu Sa matua faateia lava o ia. sa fefe o ia. Sa i ai le afu i lona ulu. Leai leai BBG! O le a lau tala! O oe o lo'u matai tamaitai. E mafai faapefea ona ou faia nei mea uma ia te oe! Sa ia fai mai.


Ramnata!! E le mafai ona e teena a'u. Ou te manao ia te oe i le po nei i soo se tau,' na ou ee atu ai ma le ita e pei o se tagata pusi. Sa ou ita tele. Leai leai BBG!! E le mafai ona tatou faia lenei mea! Na tautala atu Ramnata ma alu ese mai i inā. Sa ou toe foi e valaau ia te ia, ae masalo sa fai si popole. Sa alu o ia i lona fale. Sa ou ita tele ina ua alu ese o ia. O a'u o lona matai tamaitai. Na faapefea ona ia alu ina ua uma ona talanoa mai ia te au? Sa ou manao e taui ma sui ia te ia.


Ina ua sau o ia i le aso na sosoo ai, sa ou fuafuaina o ia. Na te le iloa o le a ou faia lenei mea.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig

Leai BBG! Aua le tuli a'u! Ou te matua manaomia lava se tupe! Sa amata ona ia aioi atu ma lima piilima. Na ou iloa ua sau nei le kamela i lalo o le mauga.


O le a ou toe faafaigaluegaina oe, ae e tatau ona e faamaeaina le galuega na e tuua e lei uma anapo. Soo se taimi lava ou te valaaulia ai oe i le potu, e tatau ona e sau! Na ou taʻu manino atu ia Ramnath. Na toe mafaufau o ia. Ae sa ia manaomia tele se tupe. Sa ou aveina. Ina ua oo i le po, sa ou faasino lemu atu ia Ramnath ma fai atu ia te ia e tuu tamaiti e momoe i lona potu ona sau ai lea i loʻu potu.


Na sau Ramnath i loʻu potu i le 10 pm. Sa ou ofuina se po mumu mumu. Na sau Ramnata i lo'u moega. Sa ou tatalaina faamau uma o lona ofutino i o'u lima. Na le lavalavā o ia mai luga. Sa na o le 18 ona tausaga. O ia o se teineititi banka talavou lelei tele.


Susu lo'u tina!! sa ou faatonuina


Talofa BBG!! Na ia tautala ma amata ona inu loʻu tina. Sa ou fiafia tele i ai. Ua silia ma le 3 masina talu ona alu le tane i Bangalore. Ou te le'i 'aina se moa mo le 3 masina atoa. Mo le 3 masina atoa e leai se tagata na sogi mai ia te au. Ae o le asō o le a ou faataunuuina ai oʻu manaʻoga uma. Sa ou mafaufau.

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

Ramnath lo'u tina na amata ona inu. Na ou aveese loʻu lima mai lalo o lona manava ma tago i ai seia oo i loʻu pusi. Sa amata ona milimili lona pusi ma amata ona tusi lima i totonu. Sa inu Ramnata e pei o se tagata lelei lo'u tina. Ramnata! Aua e te popole, inu la'u susu e manatu ia te a'u o lou to'alua ma fufui malosi ia te a'u e mafai ai ona ou ee' na ou fai atu ai.


O a'u o lou to'alua mo lenei po! Sa ou tilotilo atu ia te ia.


Na sau Ramnath i la'u pusi ma amata ona inu la'u pusi. Sa ia inuina lo'u leaga ma le fiafia. Sa vave foi ona ia tagolima i lo'u pusi i le lima e tasi. Sa ia tagolima i la'u pusi e pei o se masini. O lea la ua tuu e Ramnath lana moa i la'u pusi. O loʻu toʻalua o Virendra na faʻafefeina aʻu i le tele o taimi, o lea na matua masaes ai laʻu pusi. Na alu le moa a Ramnata i lo'u lua ma le faigofie tele.


Na amata ona ia mitiina aʻu e pei o se tagata ulavavale. Na vave ona sasa e Ramnath lana moa i lona lima. Sa tatala pea le gutu o Tina e inu ana oloa. Ina ua mavae sina taimi, na sau le pitch o Fuch Fuch mai lana moa ma alu saʻo i totonu o loʻu gutu. Sa ou inu uma ana mea. Ina ua uma na uo, na ou fasiotia laʻu asini e ala i le taʻu atu ia te ia.

Comments